Klæd dig på til enhver anledning

Mangler du lige outfittet som du kan bruge igen og igen uden at du bliver træt af det? Så kan det danske brand Neo Noir helt sikkert overraske dig. Deres kollektioner er sprængfyldt med både farverige og unikke samt enkelte og personlige designs, så der er lidt til enhver smag. Det kan også være at du er typen der elsker lidt af det hele, så går du hvert fald slet ikke galt i byen med Neo Noir. Det danske brand har længe fyldt danskerne med lækre designs som er blevet et kæmpe hit næsten hver eneste gang.

Der er lange, korte eller midi kjoler, shorts, strik, T-shirts og en masse lækre sæt som du kan style sammen eller hver for sig. Sæt er nemlig det helt store hit, og det kan også bruges til alle anledninger. Om du skal i byen eller bare have det på til hverdag, så kan du altid spice det lidt op med nogle smykker og en stilet eller ned med et par sneakers og en hestehale. Der er mange muligheder for at få fyldt sin garderobe med enormt sprøde sager og hos Molly&My finder du det skønne brand Neo Noir. Se deres udvalg her

Lækre styles til den modebevidste kvinde

Udvalget hos Molly&My boomer af lækre prinst, farver og sammensætninger. Er du den modige type, eller den lidt mere enkelte så er der også noget til dig. Lækkert tøj til kvinder finder du mange steder, så du er kun begrænset af dig selv, og du skal ikke være bange for bare at kaste dog ud i noget du ikke plejer at købe, fordi det kan nogle gange overraske. Om du har lyst hår, sort hår, rødt hår, blåt eller pink hår så fejler et lækkert print aldrig noget. Dit tøj er med til at danne folks førstehåndsindtryk af dig, og hvis du har noget på du føler dig virkelig lækker i, så kan man virkelig se det på dig, og det gør at du udstråler selvtillid. 

Til dig der elsker smukke kjoler

Når du bliver forelsket i en kjole hvor pasformen er helt perfekt til dig og du vil have dem i alle farver – Det kan normalt godt være problematisk da andre brands ikke laver deres designs i flere forskellige farver. Hvis du kender til dette, så vil du blive enormt glad for at høre at Neo Noir elsker at lave deres design i flere farver, da de ønsker at der skal være en til alle, men også flere til en. Du har mulighed for at shoppe din favorit år efter år, og hvis du er heldig, så kan du også finde dine ynglings styles i et optimeret design, da de gerne vil forbedre sig og følge tidens trender.