Sådan vælger du de rigtige læsebriller til din ansigtsform

Når du skal vælge de rigtige læsebriller, er din ansigtsform en vigtig faktor. Din ansigtsform kan være med til at afgøre, hvilken stil og form på brillerne der passer bedst til dig. Uanset om du er på udkig efter klassiske rektangulære stel eller dristige runde stel, får du her en guide til at hjælpe dig med at finde det perfekte par billige læsebriller, der smigrer din ansigtsform. 

Runde ansigter 

Kvinder med runde ansigter har en tendens til at have en bred pande, fyldige kinder og en afrundet hage. For at få et rundt ansigt til at se længere og tyndere ud, skal du vælge kantede stel som f.eks. aviatorbriller eller firkantede stel, der skaber længde. Disse stelformer kan også give dit look mere definition, samtidig med at de stadig er smigrende. Undgå runde stel, da de kun vil fremhæve bredden i dit ansigt. 

Ovale ansigter 

Hvis du har et ovalt ansigt, kan du være heldig! Ovale ansigter er afbalancerede og symmetriske, så næsten alle typer stel vil passe til denne ansigtsform. Vælg dog rammer, der er lige så brede som den bredeste del af dit ansigt, og husk, at overdimensionerede og dramatiske former kan overdøve et ovalt ansigt.

Kvadratiske ansigter 

Kvinder med firkantede ansigter har stærke træk med en bred kæbelinje og pande. For at blødgøre disse vinkler kan du prøve at bære afrundede eller buede stel som f.eks. halvbåndsløse briller eller cat eye-former, som kan afbalancere en firkantet kæbelinje og samtidig se stilfuldt ud. Undgå kasseformede eller kantede stel som firkanter eller rektangler, som vil fremhæve de skarpe vinkler.

Hjerteformede ansigter 

Kvinder med hjerteformede ansigter har ofte bredere pande end hage og har tendens til at være bredest ved tindingerne. Prøv at bære kattebriller, som kan hjælpe med at afbalancere din pande og samtidig få dig til at se smart og moderigtig ud. Undgå smalle stel, som kan fremhæve panden yderligere, og store solbriller, som kan overdøve en mindre hage.  

Konklusion 

Det behøver ikke at være svært at finde det perfekte par læsebriller, hvis du ved, hvilken type stel der passer bedst til dine specifikke ansigtstræk! Hvis du vil vide mere om det, kan du besøge denne side og foretage dit køb i dag! Uanset om du er på udkig efter klassiske rektangulære stel eller dristige runde stel, er det vigtigt at forstå, hvordan forskellige stelformer passer til forskellige ansigtsformer, når du skal vælge nye læsebriller, der smigrer dine træk og samtidig sikrer, at de passer perfekt på dit hoved! Med denne guide i baghovedet burde det være nemt at finde det ideelle par – held og lykke!