Sommerens største modetrends

Efter dette års modeuge er vi gået på jagt for at spotte de hotteste mode trends, som vi kan forvente at se på butikkernes hylder allerede denne sommer.

Vi har fundet de lækreste trends som er nemme at følge og som nemt kan inkorporeres i en allerede trendy garderobe.

Hvis du vil være med på det sommerlige fashion beat kan du her få de fem fedeste modetrends til dette års sommermode.

  1. Color blocking

Color blocking betyder ganske simpelt at vi mixer farver når vi klæder os. Gerne kontraster. Det betyder at vi kommer til at se mange farverige items i butikkerne som kan hjælpe dig med at følge denne trend.

Hvis color blocking er nyt for dig kan du med fordel bruge farverige accessories til at style dine outfits med for at lære hvilket farver der passer godt sammen til din personlige stil.

  1. Lag på lag

Jep, mange lag af tøj er det nye og gerne i gennemsigtige designs så man kan se hvert enkelt lag.

Det betyder for kvinder at en bikini med en strikket top og en jakke over er super trendy.

For mænd betyder det en undertrøje, en cut out t-shirt og gerne en læderjakke over.

Måske lyder det innovativt og fjollet, men resultatet er super flot og trendy.

  1. Korte cuts

Korte shorts, nederdele og mavebluser er det hotteste i år. Jo kortere jo bedre stempler et item sig ind i de nye modetrends.

Brug gerne mavebluser sammen med korte nederdele.

Både mænd og kvinder vi blive set i super korte shorts og toppe og gerne stylet med den næste store mode trend som er oversized jakker og trøjer.

  1. Oversized overtøj

De løse jakker, frakker og trøjer kommer til at boome i diverse modebutikker i år. Der skal nemlig drama til i dette års sommermode og det bliver tilføjet med vores overtøj.

Vi kommer til at se mange tynde frakker i luftige materialer som er designet lange og kæmpe store. Et cool look som vi er fan af.

Det samme vil gøre sig gældende hos den traditionelle hoodie som vil blive designet i tyndt stof men i vilde oversized designs.

  1. 90’er garderoben er tilbage!

Hvis du kan få fingrene i det klassiske tøj fra 90’erne så har du en fordel, hvis du gerne vil følge dette års sommermode.

Alt fra mavebluser, blazere og tracksuits i ægte 90’er designs er nemlig det absolut hotteste i år.

Lavtaljede bukser med store bælte spænder og mavebluser er vendt tilbage og vi kommer til at se mange vaskede dem jakker samt farverige perlekæder på vores moderigtige influencers i år uanset køn og alder.

Det var de fem hotteste modetrends til vores sommer, hvad synes du om dem? Er du klar til at gribe dem og tager med tilbage til 90’erne?