Køb de dyre tøjmærker til outlet priser

Vi elsker udsalg! Det er nemlig dyrt at være med på de seneste trends og den nyeste mode, men hvem vil ikke gerne af og til have lov til at forkæle sig selv med smukt designertøj i eksklusiv kvalitet.


Og helt galt er det nu heller ikke, for ofte holder de dyre mærker også det længere, så hvis man regner på det så har man faktisk ofte sparet penge.
Lige nu er Boheme-stilen igen ved at vinde stort indpas, så lad den vilde jagt på Boheme outlet gå ind.

Bohemestilen matcher den nordiske minimalisme

En af grundene til at Bohemestilen igen vinder så stort et indpas er at den går ganske fint hånd i hånd med den nordiske minimalistiske stil.
Den romantiske og lidt feminine tone med afdæmpede farver i naturlige toner passer nemlig ganske godt ind i de stilrene ensartede farver som den nordiske stil omfavner så godt.
Stilen er både afdæmpet og elegant, og derfor er den også elsket af mange danske kvinder, da den både er god til hverdag og til fest.

Masser af muligheder

Det gode ved at Boheme nu igen vinder ind og overtager butikkernes hylder og bøjler er at du ikke behøver tømme hele din tidligere garderobe for at kunne være med. Boheme-stilen er nemlig utrolig nem at sammensætte med andre stilarter og kan ligefrem være med til at fremhæve nogle af de ting som gør dem unikke.

En international stil

Bohemestilen har også godt fat i udlandet, og det gør bestemt ikke valgmulighederne dårligere, det betyder nemlig at de store modehuse også laver kollektioner, så du har mulighed for at få fat i endnu mere lækkert designertøj.

Hvor kommer Boheme fra

Boheme er faktisk et udtryk der går flere hundrede år tilbage, og dengang handlede det ikke så meget om tøj, men mere om en livsstil. En livsstil der ikke nødvendigvis var knyttet til samfundets normer og konventioner.
Ordet blev især brugt om det man dengang opfattede som frie sjæle, dvs. kunstnere, musikere, forfattere og digtere.

I 1886 blev der skrevet ni bud af Hans Jæger for hvordan man levede en ægte boheme livsstil, hvoraf den første hed: “Du skal leve dit eget liv”
Hvilket stemmer meget godt overens med det i dag afslappede men alligevel elegante udtryk som stilen har.

Fuldend looket

Er du generelt vild med stilen og vil du gerne gå hele vejen så er det vigtigt at du også fokuserer på de rigtige accessories.
Især store øreringe, flere armbånd om håndleddet, en lang halskæde med stort vedhæng, mokkasiner eller lækre espadrilles går godt til boheme tøj.
Vælg gerne flotte farverige accessories der spiller lidt op til den naturlige og afslappede tøjstil.