Kulturinteresseret? Alicante er et besøg værd

Alicante byder på masser af oplevelser, specielt til dig der er kulturinteresseret. Alicante er en vigtig havneby ved middelhavet. Hvor blandet andet havnen og  borgen Castillo de Santa Barbara er berømte seværdigheder i Alicante. Du kan altså både opleve store kulturseværdigheder, smukke strande ved middelhavet og selvfølgelig byder Alicante også på et rigt byliv. Drømmer I om at køre rundt og opleve de forskellige seværdigheder, så lej jeres drømmebil her https://www.autoprio.dk/da-spanien-by-alicante-valencia/.

Seværdigheder i Alicante 

Borgen Castillo de Santa Barbara er en af de mest bemærkelsesværdige kulturoplevelser der er i Alicante og den er absolut et besøg værd. Går ferien derfor til den del af Spanien, er det næsten et must at besøge Alicante og se den smukke borg. Borgen befinder sig højt hævet over byen, hvor tårnet dertil er den ældste del af Alicante. Et populært mødested er promenaden som består af flere millioner små marmorsten. Den er endda en af de mest populære promenader i hele Spanien. Ved promenaden er der rig mulighed for at nyde både et lækkert måltid eller en kold drink på et af de mange serveringsteder. Den farverige del af den gamle by, også kaldet Barrio de la Santa Cruz, er også en smuk ting at opleve hvis du er på de kanter. Udover Borgen og den gamle bydel byder Alicante også på en skøn palmepark. I palmeparken finder du både vandrestier, legepladser, småsøer og bord/bænke sæt til madpakken. Der er altså masser af muligheder for, at hele familien kan få et fantastisk ophold i Alicante. Der er masser af aktiviteter og sjov for både voksne og børn. 

 

Er du mere til badestrand og is? 

Så fortvivl ej, hvis resten af din familie er til kulturoplevelser. Alicante byder nemlig på det hele. I skal nemlig ikke køre ret langt, før i når den 1800 meter lange og 300 meter brede ø Isla De Tabarca. Her er der både de skønneste sandstrande og hoteller til, at overnatte på. Der er selvfølgelig også et væld af lækre spisesteder, så i kan få lige det ganen og maven lyster. Er du mere til is eller kolde drinks? Så findes de selvfølgelig også her. Der er altså rig mulighed for, at både kulturelskeren, vandhunden og den madglade kan få alle sine lyster dækket og få en fantastisk og uforglemmelig ferie.