Stil skarpt med en Safety Razor og økologisk barbersæbe

Der er sådan med mode og trends at tendenserne skifter. En stilart kan være populær i en periode, hvorefter moden skifter og en anden stilart bliver smart. Også indenfor skægvækst, og dermed barbering af ansigtsbehåring, er der modefænomener. Nogle mænd foretrækker måske et lidt længere og mere casual skæglook, hvor andre finder sig bedst tilpas med at være nybarberet eller have skarpe konturer i skægget. Der er heldigvis ikke noget, der er mere rigtigt eller forkert i forhold til det ene eller andet. Hvordan du foretrækker at håndtere din barbering og brug af plejeprodukter er heldigvis helt op til dig selv og den stil du ønsker at have.

 

Hælder du mest til at have et knapt så stringent look, kan du undgå barbering og lade dit skæg vokse til en længde du synes passer sammen med din stil. Du kan stadig pleje dit skæg med eksempelvis en lækker økologisk barbersæbe eller andre plejeprodukter der indeholder skønne ingredienser fra naturen. Eksempelvis kan en fugtgivende olie være en god ting at bruge, da den kan give næring til både skæg og huden under skægget.

 

En barbering med omtanke for miljøet

Ønsker du et mere glat look kan du anvende en Safety Razor. Den kan give dig både en behagelig barbering og er samtidig produkt der i store træk er med til at skåne miljøet, da det er en genanvendelig skraber hvor du indimellem skal skifte bladene – hvilket er mere miljøvenligt end eksempelvis en engangsskraber produceret i plastik. Ved at bruge en barberskraber med gode og sikre skarpe blade kan du nemmere lave skarpe kanter i skægget. En miljøvenlig skraber er en skraber, hvor der er anvendt materialer med omtanke for miljøet i produktionsprocessen. En barberskraber af mærket Safety Razor er ikke kun forbeholdt mænds barbering. Der er lavet unisex design så både mænd og kvinder kan bruge dem og opnå en tæt barbering med de flotte genanvendelige skrabere. Så vil du som kvinde barbere dine ben med brug af komfortable redskaber, der samtidig sender et miljøvenligt signal, kan du sagtens finde det du har brug for med en Safety Razor.

 

Når du skal afslutte din barbering, så gør det gerne med en god og nærende pleje der lindrer huden efter at have været udsat for en barbering. Det kan også være med til at mindske risikoen for hudirritationer, der kan forekomme efter en barbering. Hudirritationer efter barbering er noget de fleste kender, og det er ikke rart – eller pænt. Men der er heldigvis forskellige produkter på markedet, der kan være mindske risikoen for det.

Som mand kan man bruge en lækker after shave, der går ind og renser og frisker op. Så der er forskellige ting du kan gøre, for at opnå en behagelig barbering og efterfølgende mindske hudirritationer og samtidig være med til at skåne miljøet og værne om dets ressourcer med produkter fra GreenTown. Så der er bare en ting at sige – start, sæt i gang og skrab!