Armbånd

I årtier har vi gendannet armbåndets enkle og minimalistisk form, men gjort det endnu mere delikat og unikt. Oplev det armbånd, kædearmbånd, tennisbånd eller bangle der definerer din stil bedst.

Abelstedts armbåndskollektion består af et stort udvalg af armbånd til kvinder i 925 sterling sølv, 18 karat belagt sterlingsølv og zirkonia sten. Med en række forskellige designs, der passer til enhver smag og stil, er Abelstedts guld- og sølvarmbånd perfekte som gaver til hende eller som en smuk tilføjelse til din egen smykkekollektion. Vælg dine yndlingsarmbånd til kvinder, der passer til dit humør og udseende. Vær elegant med et blændende diamantarmbånd eller udstrål energi med et trendy Bangle fra vores Abelstedt A kollektion. Stabel dit håndled op med funky og elegante armbånd fra Sahara kollektionen for et farverigt look eller ifør dig søde armbånd fra Flora kollektionen for en mere sød og feminin stil.

 

Kvindelige fans af Abelsteds Loving kollektion med et stort udvalg af hjertedesigns, bliver ikke vildledt af det fantastiske Loving armbånd i både sølv samt et belagt guldhjerte påsat med fine små zirkonia sten. Dette ikoniske armbånd er lavet i 925 sterlingsølv, og er pyntet med hvide zirkoner sten. Armbåndet kan justeres i størrelsen, så det passer lige præcis dit håndled.

 

Vores smukke tennis armbånd fra Sahara kollektionen er en bestseller og et hit blandt de fleste. Tennisarmbåndet er elegant men samtidig enkelt. Armbåndet kan fås med en miks af hvide og gule sten, men også bare med simple hvide sten. Også her kan du justere armbåndet, så det passer dig helt perfekt.

 

Guldarmbånd

 

Abelstedts populære guldbelagte armbånd består af 18 karat guld belagt på ædelmetallet sterlingsølv. Vores belægning består af 10 mikron. Belægningen på 10 mikron er det dobbelt af den oftest brugte belægning hos andre smykkemærker. Hos Abelstedt er vi eksperter i belægning. Da Abelstedt opstod, var kollektionen kun bestående af ringe, og da ringe er mere udsat for slid en andre smykke, forskede vi og afprøvede vi mange belægninger for at finde den helt rigtige. Det er meget vigtigt for os, at vi levere armbånd, hvor kvaliteten på ingen måde skuffer, og er på alle måder overtruffet og over dine forventninger. Skulle du opleve at have problemer med dit armbånd, så kontakt gerne vores kundeservice, så er vi altid klar til at hjælpe på bedst mulige vis. Vores guld og belægning er testet inden du modtager dit armbånd, oplever du derfor at belægningen begynder at falme, er der ikke tale om produktionsfejl, men derimod slid og slitage.

 

Vore udvalg af guldarmbånd er lavet med små håndpåsatte zirkonia sten. Zirkonia stenen er en menneske skabt sten og derfor ikke en ædelsten. Fordelen ved stenen er, at den er fejlfri og smuk som en diamant, samt er stenen skabt i et materiale, der gør den meget lidt modtagelig for slid, varme og hårde pres.

 

Sølv armbånd

 

Opdag en verden af armbånd lavet i 925 sølv. Alle vores sølvarmbånd er håndlavet af vores dygtige guldsmede, som befinder sig i Danmark og på vores værksted i Hongkong. Et sølvarmbånd kan være en smuk og meningsfuld gave til dig selv, men bestemt også den du holder af. Armbånd kan have et både feminint look, men også et råt look alt afhængig af hvilke design du vælger, men også hvordan du vælger at sætte dine armbånd sammen. Bære du 1-3 armbånd på håndleddet, vil det give et feminint look. Vælger du at stable dine armbånd yderligere, kan du opnå et mere råt og sjovt look.

 

Et sølvarmbånd i gave kan repræsentere både en form for fremtid og fortid i et forhold. Et sølvarmbånd vil være noget hun i mange tilfælde vil gå med hverdag. Det kan holde sig fint mange år frem, så længe man passer på det, samt renser det en gang i mellem (gerne med sølvrens). Hos Abelstedt tilbyder vi et stort udvalg af sølvarmbånd til kvinder, piger, kærester og veninder. Vores sølvarmbånd findes i forskellige priser, designs størrelse mm. Alle vores sølvarmbånd kan dog justeres, så du ikke behøver at bekymre dig om størrelsen.

 

 

Armringe

 

Ingen damer kan modstå en funklende Abelstedt armring, og en armring fra os er ønsket af næsten alle kvinder. Mange kvinder drømmer og fantasere om en funklende armring med store diamanter. Diamanter er dyre og ikke tilgængelig, for den der ikke har det helt store budget eller lyst til at rydde bankkontoen. Derfor er vores Armringe prydet med zirkonia sten, som giver looket af en rigtig diamant, men til en pris alle kan være med på. Sølv er billigere end guld, det er derfor muligt at lave en armring med høj vægt, uden at det bliver alt for dyrt. Vores zirkonia sten er lavet i AAA kvalitet, og er derfor den bedste kvalitet du kan få. Stenene giver det helt samme udseende og fornemmelse som de rigtige diamanter.

 

Køb din nye armring komfortabelt fra din egen sofa, vi står for en smuk indpakning, hurtig levering og er altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du har nogle. Opdag en verden af armringe, de er kun et klik væk.

 

Hos Abelstedt er vi smykkeproducenter. Og af den grund spare du penge, da du køber direkte hos producenten, da vores vare ikke går igennem flere led såsom grossist og detail. Derfor sparer du penge, når du køber din nye armring hos Abelstedt. Vi sørger for, at dit smykke kommer sikkert og smukt frem til dig, uden du behøver at have nogle former for bekymringer. Passer armbåndet ikke, eller skulle du have valgt et andet armbånd, kan du finde en returlabel på vores hjemmesiden, så du nemt og hurtig kan bytte eller få en refundering for dit køb.

 

 

Armbånd til kvinder

 

Uanset om du har en fødselsdag, et jubilæum eller bare ønsker at sige “tak”, så giv din kære en gave, som de virkelig vil sætte pris på. vælg en af ​​de smukke Abelstedt armbånd til kvinder fra en af vores 5 forskellige kollektioner. Få hende til at føle sig som en prinsesse med et Tennisarmbånd. Et armbånd i gave er en virkelig smuk romantisk gestus, som hun vil kunne bære mange år frem. Med et valg af forskellige størrelser, farver og designs er vi sikre på, at du kan finde den perfekte gave hos os. Et kvindearmbånd i gave er et minde, som der vil vare foreviget. Dit nye armbånd vil blive smukt pakket ind, så overraskelsen til kvinden din bliver ekstra smuk.

 

Forkæl dine bedste venner med venskabsarmbånd fra Flora kollektionen eller måske Oxford kollektionen. Få dine armbånd til at matche eller fejre din egen individuelle klassiske stil med kun et enkelt armbånd.

 

Dit nye armbånd vil være meget komfortabel at bære til dagligt. Faktisk vil dit kvinde armbånd undlade at oxidere, hvis du bære det ofte. Derfor bør du dog stadigvæk passe på det, og rense det engang i mellem, samt bruge sølvrens når det er nødvendigt. Bære dit armbånd mange sten, bør du være forsigtig med det, og så det ikke mister sten. Vores kvinde armbånd er håndfattet med zirkonia sten.