Det har mange kvinder med i håndtasken

Er du lidt i tvivl om nogle gange, hvad du som kvinde egentlig skal have med i håndtasken? Her nævner vi tre ting, som du så absolut ikke må glemme, når du tager afsted ud i byen på dine ærinder.

E-cigaretter

Ryger du? I så fald bør du aldrig gå nogle steder uden dine almindelige cigaretter eller dine e cigaretter. Det kan være meget ubehageligt at være afsted ude i byen og pludselig få trang til en smøg men ikke have mulighed for at ryge, blot fordi man glemte sin e-cigaret derhjemme.

Hvis du ikke allerede er gået over til at benytte e-cigaretter, så er det så absolut noget du bør overveje. Disse e-cigaretter er meget sundere end de almindelige cigaretter. Og de kan ovenikøbet være billigere over tid, fordi du ikke hele tiden skal købe nye pakker af cigaretter.

Derudover smager det også blot meget bedre at bruge en e-cigaret til at ryge med. Hvor mange af os bryder os egentlig om smagen ved almindelige cigaretter, når det kommer til stykket?

Tamponer

Du bør aldrig gå nogle steder uden at du har nogle tamponer eller hygiejnebind i din taske. Det er helt uundværligt, da man aldrig kan vide hvornår man får sin menstruation.

Dette er især meget rigtigt, hvis man har en cyklus der ikke er regulerbar og man ikke rigtig kan regne med. I så fald ved man jo aldrig hvornår den kommer og det er bedst at være forberedt.

Det fylder sjældent meget eller er bøvlet at have nogle tamponer med i tasken. Og du vil med garanti blive meget glad for at du gjorde det, hvis du er ude i byen en dag og pludselig får menstruation.

Lidt til at pifte makeuppen op med

De fleste kvinder har også altid lidt makeup med i tasken, så de lige kan pifte deres ansigter op i løbet af dagen. Det kan for eksempel være en god ide lige at have en mascara eller læbestift med, hvis det kan gøre dig mere selvsikker på dit udseende.

Det er naturligvis ikke noget krav at gå med makeup. Du kan sagtens tillade dig at møde verdenen med dit bare ansigt.

Men makeup er trods alt noget som de fleste af os kvinder benytter os af. Og det skader derfor ikke at have lidt liggende i tasken, hvis masken begynder at skalle i løbet af dagen.